Makelaar Buitenpost nodig?

Zocht je op het internet naar makelaar Buitenpost? We zijn natuurlijk niet de enige makelaar in Buitenpost, maar Duinstra Melis Makelaars is wel de enige makelaar in Buitenpost en omgeving die de verkoop van je huis echt anders aanpakt.

Voel je je meer op je gemak bij een makelaar die alleen op de tradiotonele manier je huis verkoopt, dan is het misschien beter om ons niet te bellen.  Sta je open voor een makelaar die origineel en creatief is, lees dan even verder. Natuurlijk plaatsen we je huis op Funda en op vele andere huizenwebsites, maar daarbij houdt het bij ons niet op. Wij proberen altijd ‘out of the box’ te denken en daarmee je huis snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Dat is wat jij graag wil en dat is natuurlijk ook wat wij graag willen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze eigentijdse manier van makelen of heb je een aankoopmakelaar nodig? Onze bedrijfsvideo laat je in slechts 1 minuut zien wie we zijn en wat we doen. Duinstra Melis, de makelaar in Buitenpost en omgeving!

Wonen in Buitenpost

Buitenpost is met een kleine 6000 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente Achtkarspelen en tegelijkertijd ook de hoofdplaats van deze gemeente. Buitenpost ligt nog net in Friesland, maar erg dicht bij de grens tussen de provincie Friesland en Groningen. Net als in Hurdegaryp stopt ook hier de intercity trein van Leeuwarden – Groningen waardoor je met de trein in slechts 20 minuten in Groningen of Leeuwarden bent.

Naast enkele basisscholen en kerken beschikt Buitenpost ook over twee scholen voor voortgezet onderwijs, namelijk het Lauwers College (VMBO, HAVO en VWO) en het AOC (VMBO). Kinderen in de leeftijd tot 18 jaar kunnen dus alle kanten op en dat geldt ook voor sport en het verenigingsleven. Naast voetbalclub V.V. Buitenpost beschikt het dorp ook over een kaatsclub, een zwem- en waterpolovereniging, een badmintonclub, een scoutingclub, tennisbanen en een manege.

In het kleine centrum van Buitenpost bevinden zich enkele supermarkten (o.a. Lidl en Poiesz) en leuke winkeltjes. Ook een bakker en keurslager ontbreken niet in het gezellige Buitenpost.

Voor meer informatie over het dorp Buitenpost neem eens een kijkje op de website van de gemeente Achtkarspelen.

Huis verkopen Buitenpost?

Het verkopen van je huis vergt vandaag de dag iets meer inzet en creativiteit dan alleen plaatsen van je huis op Funda en een te koop bord op je raam plakken. Het verkopen van je huis valt en staat met het onder de aandacht brengen van je huis onder een zo groot mogelijk publiek, weten wie je doelgroep is en een presentatie waarbij je je vingers kan aflikken. Dat is waarin Duinstra Melis Makelaars zich in wil onderscheiden en daarom kenmerken de onderstaande 5 P’s heel goed onze manier van werken. Wij onderscheiden dus graag van andere makelaars in Buitenpost.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Niet aantal woningen dat we in de verkoop hebben staan is voor ons belangrijk, maar het aantal woningen dat we jaarlijks verkopen wel.  Duinstra Melis Makelaars neemt bewust minder woningen in de verkoop waardoor we onze aandacht en marketingstrategie volop aan kunnen wenden voor de woningen die we op dat moment te koop hebben staan. Meer energie, meer aandacht en meer marketing zorgen voor een snellere verkoop van je huis tegen een hogere prijs.

Natuurlijk komen we graag met je in contact mocht je op het punt staan om je woning te verkopen, nu of in de nabije toekomst. Tegelijkertijd is het misschien voor (toekomstige) woningverkopers beter om contact op te nemen met een andere makelaar in Buitenpost wanneer je je herkent in hieronder genoemde uitspraken

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

Ben je woonachtig in Buitenpost of één van de in de dorpen erom heen (Kollum, Twijzel, Twijzelerheide, Boelenslaan, Drogeham, Harkema, Kootstertille, Gerkesklooster, Surhuisterveen, Surhuizum en Augustinusga) en ben je op zoek naar een makelaar met een frisse kijk op de markt en een kei is in marketing, dan willen wij je uitnodigen om eens contact met ons op te nemen. We zullen in een gesprek aangeven hoe wij denken hoe wij jouw huis zo mogelijk te kunnen verkopen.

Dat we erg handig zijn in marketing blijkt wel uit het feit dat je op deze pagina terecht gekomen bent…waarschijnlijk omdat je zocht op de woorden ‘makelaar buitenpost’. Ben je overtuigd van onze succesformule? Neem dan contact met ons op!

Naast Buitenpost zijn we ook actief als: