Makelaar Trynwâlden inschakelen?

De kans is groot dat je via Google op de woorden ‘makelaar Trynwâlden’ zocht en daardoor bij ons uit bent gekomen. Duinstra Melis Makelaars is de eerste makelaar die zich met een fysiek kantoor heeft gevestigd in Trynwâlden (in de oude melkfabriek te Gytsjerk). Vanuit hier kunnen wij actief de markt bedienen in de dorpen Gytsjerk, Oentsjerk, Readtsjerk, Tytsjerk, Mûnein, Âldtsjerk, Ryptsjerk en Hurdegaryp. Daarnaast hebben we ook kantoren in Leeuwarden en Sneek. 

Los van ons fysieke makelaarskantoor in Trynwâlden onderscheiden we ons met name door onze werkwijze: een werkwijze die nauw aansluit bij de dag van vandaag. Het internet speelt hierbij een belangrijke rol. Geloof je niet in de kracht van het internet? Dan is het wellicht beter om voor een andere makelaar te kiezen. Ben je nieuwsgierig geworden naar een makelaar die het op een originele en creatieve manier aanpakt? Lees dan verder. 

Natuurlijk is binnen ons verkooppakket ook Funda een belangrijk onderdeel, maar er komt nog zoveel meer bij kijken. Hoe wordt de woning gepresenteerd? En hoe breng je die snel en effectief onder de aandacht bij jouw doelgroep? Wij doen nét dat stapje harder voor jou! We zijn een klein kantoor en hebben daarom meer tijd en aandacht voor jou. Dit met maar één doel: het snel verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs. 

Waarom wonen in Trynwâlden

In  het noordelijke gedeelte van de gemeente Tytsjerkstradiel en aan de rand van de Friese Wâlden ligt Trynwâlden. Een streek bestaande uit een achttal dorpen waarvan enkele gelegen zijn op een zandrug. Trynwâlden is door haar prachtige bebossing en het vele groen een bijzonder geliefde streek om te wonen. Zeker ook voor mensen die vanuit de stad voor het platteland hebben gekozen. De dorpen in Trynwâlden, bestaande uit Tytsjerk, Gytsjerk, Âldtsjerk, Oentsjerk, Ryptsjerk, Readtsjerk, Mûnein en Wyns, liggen gemiddeld allemaal op slecht 10 tot 15 autominuten van de Friese hoofdstad Leeuwarden en op 5 minuten van Hurdegaryp.

Duinstra Melis Makelaars heeft er voor gekozen om zich te vestigen in ‘it âlde molkfabryk (de oude melkfabriek). Een prachtig oud pand die inmiddels volledig gerenoveerd en omgetoverd is tot een verzamelgebouw voor diverse lokale bedrijven. Vanachter ons bureau hebben we een prachtig weids uitzicht over de Ryptsjerker polder: de polder waar het vaak als één van de eerste plaatsen in Nederland mogelijk is om te schaatsen op natuurijs.

 

Maar behalve it âlde molkfabryk zijn er meer historische panden in Trynwâlden bewaard gebleven, denk bijvoorbeeld aan landgoed Stania State. Op dit landgoed kun je niet alleen heerlijk wandelen door de bossen, maar nadien ook genieten van een heerlijk kopje koffie, een glas wijn of een diner.

 

Het ‘centrum’ van de streek Trynwâlden bevindt zich eigenlijk in de twee grootste dorpen Oentsjerk en Gytsjerk. Hier bevinden zich een aantal winkels waaronder een bakker en een supermarkt. In slechts tien minuten ben je in Burgum of Leeuwarden waar in beide plaatsen meerdere supermarkten en grote winkels te vinden zijn waaronder de Action en de Lidl en Aldi.

Ook voor de kinderen kun je in Trynwâlden te kust en te keur. Zo heeft de streek een eigen voetbalvereniging, een volleybalvereniging, een mountainbikevereniging en is er de mogelijkheid voor kinderen om paard of pony te rijden. In de zomer kunnen de kinderen zich bij mooi weer helemaal uitleven in het buitenzwembad in Gytsjerk. Nagenoeg alle dorpen beschikken over één of meerdere basisscholen. Voor het middelbare onderwijs zijn de kinderen aangewezen op Leeuwarden of Burgum.

Huis verkopen in Trynwâlden?

Tijden waarin een TE-KOOP bord in de tuin en een advertentie op Funda voldoende ws zijn voorbij. Dat realiseren de meeste mensen zich inmiddels wel. Tussen het grote aanbod van huizen zal jouw huis op moeten vallen. Dat vraagt om een andere aanpak en daarmee willen wij ons graag onderscheiden van andere makelaars in Trynwâlden en omgeving. De hieronder genoemde speerpunten geven kort maar krachtig weer waar wij als makelaar in Trynwâlden voor staan: 

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

Wij willen bewust niet werken met een al te grote woningportefeuille. Dat gaat ten koste van de aandacht die wij aan jou als klant en aan jouw woning kunnen geven. Hierdoor kunnen wij de voortgang van de verkoop van jouw huis beter monitoren en meer tijd steken in de marketing. Uiteindelijk wil je niet alleen dat jouw huis snel verkocht wordt, maar natuurlijk ook tegen een goede prijs. 
Wij willen natuurlijk iedereen graag helpen bij de verkoop van een woning in Trynwâlden en omgeving. Toch menen wij dat wanneer je je herkent in één van de onderstaande uitspraken, een ander type makelaar misschien toch beter bij je zou passen: 

Een huis snel en tegen een goede prijs verkopen is mogelijk. Het doen van de juiste dingen die jouw huis onderscheiden van de rest zorgt ervoor dat je verkoopkansen aanzienlijk toenemen. Een makelaar van vandaag moet niet alleen maar makelaar zijn, maar ook marketeer. Wij durven wel te zeggen dat we dát zijn!
De website van Duinstra Melis Makelaars wordt op vele zoekwoorden en zoekwoordcombinaties gevonden op het internet en dat is geen toeval. Dat heeft met online marketing te maken. Deze kennis zetten we ook in bij de verkoop van jouw woning. 

Naast Trynwâlden zijn wij als makelaar ook actief als:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Trynwâlden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.