fbpx

Waarom marquant?

Video plus

Wat zegt meer dan foto’s? Juist, een video..
Bij Marquant maken wij vooruitstrevende video’s met een uniek script en een krachtige woningpresentatie. Op deze manier kunnen we alle prachtige details van uw woning het best tot hun recht laten komen.

Drone Beelden

Voor de presentatie van uw woning is het belangrijk dat we een goed beeld geven van de woning. Doormiddel van drone beelden kan je schitterende foto’s en video’s maken van uw woning en de omgeving nabij de woning.

Omgeving-, seizoen- en Avondfotografie

Voor uw woning gaan we nog een stukje verder. Stel dat uw woning gefotografeerd is in de winter maar in de zomer nog niet verkocht is of andersom, dan komen we terug om een extra video en/of foto’s toe te voegen aan de presentatie. Hoe beter een potentiële koper de sfeer kan proeven des te beter. 

Marketingpakket

Onder de Marquante aanpak valt ook een compleet marketing pakket. In dit pakket zal ons eigen marketing team alles op alles zetten om uw woning het bereik te bieden die het verdient. Door middel van o.a. betaalde advertenties op sociale media bereiken wij zoveel mogelijk publiek voor uw woning. 

Exclusieve bezichtigingen

Naast presentatie is een bezichtiging ook essentieel voor een succesvolle verkoop. Wij zetten alles op alles om het gevoel en de beleving van de woning over te dragen aan de potentiële koper. Dit doen wij door middel van exclusieve bezichtigingen waar we de tijd nemen en extra aandacht aan de potentiële kopers geven.

Uitgebreid stylingadvies

Het interieur in een woning bepaald het gevoel en de ruimte die de potentiële koper ervaart. Onze styliste komt u uitgebreid styling advies geven voordat de woning gefotografeerd wordt. Tijdens de fotosessie zorgen wij voor de benodigde woonaccessoires.

Magazine

Bij Marquant doen we er alles aan om uw woning zo goed mogelijk te promoten. Zo ook met ons eigen Marquant magazine. Dit blad wordt meerdere keren per jaar uitgebracht voor woning zoekenden en ons klantenbestand. Het magazine zal tevens verspreid worden in postcode gebieden waar potentiële kopers kunnen wonen. 

© 2024 Marquant