Makelaar Burgum inschakelen?

Waarschijnlijk zocht je via Google op ‘makelaar Burgum’, of niet? Er zitten diverse makelaars in Burgum, maar Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Burgum en omgeving. We pakken het anders dan anders aan en daar hebben we succes mee. Uiteraard zijn we ook actief in de dorpen rondom Burgum, zoals Sumar, Suwald, Garyp, Noardburgum, De Westereen, Feanwalden, Feanwaldsterwal en Hurdegaryp

Ben je op zoek naar een makelaar in Burgum van de ‘oude stempel’ ? Dan passen wij waarschijnlijk niet goed bij elkaar. Geloof je in vernieuwing, creativiteit en ‘out of the box’ denken? Lees dan nog even verder! Onze aanpak is vernieuwend en sluit naadloos aan bij het internettijdperk van de dag van vandaag. Natuurlijk gebruiken we ook nog de traditionele methodes: zoals Funda en een TE-KOOP bord in de tuin. Maar er is nog zoveel meer en daar zetten wij hoop op in. Wij doen net een stapje harder voor jou en wij denken altijd een aantal stappen vooruit. Dit met maar één doel: het snel verkopen van jouw woning tegen een gunstige prijs. 

Geloof jij dat het verkopen van jouw woning ook anders kan dan dat je normaal gewend bent van een makelaar? Of heb je een aankoopmakelaar nodig? Dan ben je bij dé makelaar in Burgum aan het juiste adres! 

Huis verkopen in Burgum?

Alleen een TE-KOOP bord in jouw tuin en de woning op Funda plaatsen werkt al lang niet meer, en dat geldt ook voor Burgum. Wil jij je huis snel en goed verkopen? Dan komt er aanzienlijk meer bij kijken. Daarom pakken wij het totaal anders aan. Wij willen ons graag onderscheiden van onze concurrenten uit Burgum. Daarom hebben wij de onderstaande 5 pijlers in het leven geroepen: 

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

Een groot aantal woningen in de verkoop nemen is voor ons geen doel op zich. Wij verkopen liever veel huizen! Ook zetten we jouw woning graag in de verkoop, wat niet ‘zomaar een huis’ is. Met meer aandacht, tijd en sterke marketing voor jou en jouw woning streven we naar het optimale resultaat en een snelle verkoop. 

Natuurlijk willen wij jou graag ondersteunen bij het verkopen van jouw huis in Burgum en omgeving. Herken jij je in één van de onderstaande uitspraken? Dan zijn wij van mening dat het wellicht beter is om een andere makelaar te kiezen: 

Alles op het internet draait om vinden en gevonden worden. Dit geldt ook voor jouw huis. Daarom staan wij voor een sterke online marketing. Zo heb je ons waarschijnlijk ook gevonden toen je zocht op ‘makelaar Burgum’. 

Vanuit onze kantoren in Gytsjerk, Sneek en Leeuwarden zijn we in staat een groot deel van de Friese woningmarkt te bedienen. Zo zijn we onder meer actief in:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Friesland? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.