Makelaar Drachten inschakelen?

Waarschijnlijk was je via Google op zoek naar makelaar Drachten, of niet? Er zijn natuurlijk voldoende makelaars in Drachten en omgeving, maar waarschijnlijk geen makelaar die dezelfde unieke werkwijze hanteert zoals wij dat doen. gaat jouw voorkeur uit naar een makelaar in Drachten die nog op een traditionelere wijze werk? Dan is het misschien beter om verder te zoeken. Spreekt creativiteit en originaliteit je wel aan? Dan zit je hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de traditionele methoden in zoals Funda en natuurlijk krijg je een TE-KOOP bord in de tuin of op jouw raam. Maar wij gaan nét iets verder dan dat. Wij denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om jouw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen.  

Waarom wonen in Drachten?

Drachten is de hoofdplaats van gemeente Smallingerland. Met ruim 44.000 inwoners is Drachten na Leeuwarden de grootste plaats van Friesland. Ondanks haar omvang en inwonersaantal is Drachten altijd een dorp gebleven. Het heeft namelijk nooit het stadsrecht verkregen in tegenstelling tot de Friese Elfsteden zoals we die nu kennen. Mede de komst van de Phillips fabriek in de jaren ’50 zorgde voor een flinke stijging van het inwonersaantal.  

Ondanks dat de oorsprong van Drachten al in de 17e eeuw ligt, ontstond door een samenvoeging van dorpjes: Noorderdrachten en Zuyderdrachten, gelegen aan het riviertje ‘de Drait’. Hierdoor is Drachten echt groter geworden in de jaren ’50 van de vorige eeuw. Natuurlijk zijn er in Drachten wel enkele oudere, onder architectuur gebouwde gebouwen en panden, maar het merendeel is nog relatief jong en stamt van na WOII. Inmiddels heeft Drachten de Drachstervaart: een eeuwenoude vaart ontstaan uit de winning van turf. Deze is weer opnieuw opgegraven en in ere hersteld nadat deze in de jaren ’60 gedempt werd.  

Met haar omvang is Drachten een plaats geworden met een gezellig winkelcentrum en een leuk uitgaansleven. Het dorp beschikt naast de vele leuke winkels over diverse grote bouwmarkten, winkelcentra en busstations en is rijk aan diverse middelbare scholen. Voor de jeugd die een opleiding aan het MBO wil volgen, biedt Drachten hier met de Friese Poort en het Friesland College volop mogelijkheden voor.

 

Gelegen aan de A7 (Joure-Groningen) en aan de N31 (Drachten-Leeuwarden), maakt dat Drachten bijzonder gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Binnen 20 minuten ben je in Groningen, Heerenveen, Joure of Leeuwarden. Ook Assen is slechts een half uurtje rijden met de auto.

Huis verkopen in Drachten

Zoals eerder genoemd is er bij de verkoop van een woning vaak meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda en een TE-KOOP bord in de voortuin. Voor Drachten is dit niet anders. Je hebt dus een verkoopmakelaar nodig die creatief is en weet hoe jouw woning onder de aandacht kan worden gebracht bij een grote groep mensen binnen de doelgroep. Eigenlijk kan je zeggen dat we bij Duinstra Melis Makelaars niet alleen makelaars zijn, maar ook marketeers. Juist deze combinatie is bijzonder krachtig. Als we in slechts enkele zinnen onze werkwijze zouden moeten beschrijven, dan zou dat op basis van de vijf onderstaande pijlers zijn: 

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

Het aantal woningen die wij in de verkoop hebben staan is voor ons geen issue. Hoeveel woningen we jaarlijks verkopen in Drachten en omgeving wél. Wij willen niet zomaar een huis verkopen, wij willen joú huis verkopen! Daarom kiezen wij bewust voor een kleiner woningaanbod waardoor er meer ruimte ontstaat voor aandacht, tijd en marketing om jouw woning snel en tegen een hoge prijs te verkopen. 

 

Vanzelfsprekend komen wij graag met jou in contact wanneer je overweegt om jouw woning in Drachten te verkopen. Maar voor mensen die zich herkennen in de onderstaande uitspraken is het wellicht beter dat zij kiezen voor een ander type makelaar: 

Het internet speelt een prominente rol binnen onze succesformule. Toen je zocht op ‘makelaar Drachten’ ben je waarschijnlijk bij ons uitgekomen. Deze online marketingkennis zetten we ook optimaal in bij de verkoop van jouw huis. 

Naast jouw makelaar in Drachten zijn wij ook actief in: 

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Drachten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.