Makelaar Leeuwarden inschakelen?

Duinstra Melis Makelaars is dé makelaar in Leeuwarden en omgeving. Ben je op zoek naar een makelaar met een originele en creatieve aanpak? Lees dan verder! Onze aanpak is namelijk alles behalve traditioneel. Overigens betekent dat niet dat we de traditionele manieren schuwen, maar we zetten deze middelen nét even anders en creatiever in. Wij denken vooruit en zetten nét even een stapje harder. Dit alles met de doelstelling om jouw huis snel te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Geloof jij in een vernieuwende en verfrissende manier van een woning verkopen? Of heb je een aankoopmakelaar nodig? Lees dan vooral verder!  

Huis verkopen in Leeuwarden

Alleen een TE-KOOP bord in de tuin en jouw huis op Funda plaatsen werkt al lang niet meer, ook niet in Leeuwarden. Als je in de huidige markt jouw woning écht wilt verkopen is er aanzienlijk meer nodig dan dat. Duinstra Melis Makelaars pakt het daarom anders aan. Wij onderscheiden ons graag van de andere makelaars uit Leeuwarden en richten ons daarom op de onderstaande pijlers, die we ook wel de 5 P’s noemen: 

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

Wij streven er niet naar om een record aantal woningen in de verkoop te nemen, maar kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. We willen namelijk niet zomaar een huis verkopen, maar jouw huis verkopen!


Wij helpen je graag verder om jouw huis in Leeuwarden (en omgeving) te verkopen. Wanneer jij je herkent in één van de onderstaande uitspraken, dan is het misschien toch beter om contact op te nemen met een andere makelaar:  

Gratis waardebepaling in Leeuwarden

Wil jij jouw woning verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Online zijn er tal van tools die een indicatie geven van de vraagprijs. Toch is dit maatwerk: een dergelijke tool heeft geen idee van de staat van de keuken, eventuele verbouwingen die zorgen voor meerwaarde en ga zo maar door. Vraag daarom gerust en geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling voor jouw huis aan. Een van onze makelaars komt kosteloos langs om kennis te maken, de woning te bekijken en jou te voorzien van een advies over de optimale verkoop van jouw woning.  

We pakken de verkoop van je huis écht anders aan. Verfrissend, onderscheidend en effectief. Natuurlijk zijn wij ook actief in de omgeving rondom Leeuwarden en kunnen wij je helpen bij de verkoop van jouw woning in geheel Friesland. Naast Makelaar in Leeuwarden zijn wij ook actief in:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Leeuwarden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.