Makelaar Dokkum inschakelen?

Was je toevallig op zoek naar ‘makelaar Dokkum’ in Google? Dan is er waarschijnlijk voldoende keuze uit makelaars in Dokkum. Maar: waarom is Duinstra Melis Makelaars nou dé makelaar in Dokkum? Wij leveren echt een meerwaarde bij de verkoop van jouw huis. Dat doen we op geheel eigen wijze en volgens onze visie.
Ben je op zoek naar een traditionele makelaar in Dokkum die werkt zoals de meeste makelaars al 25 jaar werken? Dan passen wij wellicht niet bij elkaar. Houd je van doortastendheid en creativiteit passend in de tijdsgeest van vandaag de dag? Lees dan nog even verder! Wij trekken alle registers open om jouw woning optimaal te presenteren en het bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Maar dat niet alleen… Wij willen dat jij als klant je speciaal voelt bij ons. Wij lopen graag een paar stappen harder om jouw huis niet alleen snel, maar ook tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. 

Waarom wonen in Dokkum?

Dokkum is het meest noordelijk gelegen stadje van Friesland én is één van de Friese elf steden. Met 12.500 inwoners is het niet een grote stad, maar zeer zeker wel een stad om eens een bezoekje aan te brengen. Dokkum is misschien nog wel het meest bekend omdat Bonifatius in 754 in de buurt van Dokkum vermoord werd. Daarnaast is Dokkum ook de stad waar Fedde Sonnema -bekend van Sonnema Beerenburg- zijn eerste destilleerderij en likeurstokerij begon.
De huidige binnenstad van Dokkum, volledig omheind door bolwerken, werd in 1974 uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht. De bolwerken, ook wel de vestingwallen genoemd, beschermden vroeger de stad tegen indringers en waren overal voorzien van grote kanonnen. Later is de stad uitgebreid buiten het bolwerk en inmiddels verworden tot de stad die het nu is. Dokkum had vroeger ook een trein: het Dokkumer Lokaaltje. Tot in de jaren ’70 van vorige eeuw heeft deze nog gereden, voornamelijk voor vrachtvervoer.   

De stad is in grote lijnen in enkele grote woonwijken. Naast de gezellige binnenstad heeft Dokkum de volgende woonwijken:

Dokkum is een ontzettend gezellig stadje met veel historische panden, leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Voor een heerlijk hapje kan je onder meer terecht bij Grand Cafe De Waegh, eeterij de Deurbraak of het nostalgische hotel de Posthoorn. De stad kent voldoende basisscholen en middelbare scholen, verdeeld over de stad. Ook op het verenigingsleven van Dokkum is niks aan te merken. Voetbalclub ‘Be Quick’ is één van de grootste voetbalverenigingen van Friesland. Daarnaast zit aan de Harddraversdijk voetbalvereniging ‘V.V. Dokkum’. Natuurlijk ontbreekt het Dokkum ook niet aan tennisbanen, diverse volleybalverenigingen, twee schaatsverenigingen en nog veel meer. 

Huis verkopen in Dokkum?

De tijden zijn veranderd. Natuurlijk zetten wij ook de traditionele middelen in bij de verkoop van een woning, waaronder Funda en een TE-KOOP bord. Maar wij zijn daarnaast ook zeer actief op internet. Wij kunnen met recht zeggen dat we echte online marketeers zijn die het anders aanpakken. We hebben onze vijf kernwaarden hieronder op een rijtje gezet: 

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

Het aantal woningen die wij in de verkoop hebben, is voor ons niet relevant. Het aantal woningen die we jaarlijks verkopen zijn dat wel! Want het verkopen van jouw huis is waar het ons uiteindelijk om gaat. We nemen dan ook niet klakkeloos iedere woning maar in de verkoop en we werken ook bewust met een relatief klein woningportefeuille. Dit geeft ons meer ruimte om tijd, aandacht en marketing in jouw woning te steken. Waardoor de kans op een goede en snelle verkoop toeneemt. 


Natuurlijk is iedere potentiële woningverkopen van harte welkom om contact met ons op te nemen. Echter, herken jij je in de onderstaande uitspraken? Dan is het misschien verstandiger om een andere makelaar in Dokkum te kiezen voor de verkoop van jouw woning: 

Onze kantoren zijn gevestigd in Gytsjerk, Sneek en Leeuwarden. Ook in Dokkum en de dorpen rondom Dokkum zijn wij actief, zoals: Damwâld, Broeksterwâld, Driesum, Rinsumageest, Wâlterswâld, De Falom, Readtsjerk en ga zo maar door!

De kans is groot dat je bij ons terecht bent gekomen door in Google te zoeken op makelaar Dokkum’. Dat bewijst maar weer hoe belangrijk internet een rol speelt in de verkoop van jouw huis. Ben je geïnteresseerd in ons unieke verkoopconcept? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of bekijk aan de hand van ons stappenplan hoe wij jouw huis verkopen.

Naast Makelaar Dokkum zijn wij ook actief in:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Dokkum? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.