fbpx

Ook op het gebied van nieuwbouw staan wij voor je klaar!

Hoewel we de afgelopen jaren enorm gegroeid zijn op de huidige woningmarkt in Friesland, richten we ons steeds meer op nieuwbouwprojecten. Samen met echte Friese ondernemers realiseren we een ‘nieuw (t)huis’. Letterlijk en figuurlijk!

Op zoek naar dé nieuwbouw koopwoning in Friesland of een mooie koopwoning in Leeuwarden? Of de kavel of het project van jouw dromen in de Friese provincie? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wil je op de hoogte blijven van al onze huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. 

Nieuwsgierig geworden naar één van onze nieuwbouwprojecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates en de start verkoop van onze projecten.

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten? Laten we kennismaken. Hier kan je met ons in gesprek over het nieuwbouwproject én je krijgt toegang tot de verkoopdocumentatie.

Wanneer alles klopt en het binnen jouw perfecte plaatje past, dan is het mogelijk om je in te schrijven op jouw mogelijk toekomstige huis. Dit gebeurt middels een inschrijfformulier met een gestelde deadline.

Zoals algemeen bekend is, staat de woningmarkt op zijn kop. Het is dus mogelijk dat er meerdere inschrijvingen zijn op een woning. Wij als makelaar kijken wie merendeels op de rit heeft, zoals o.a. het voorbehoud van financiering en het voorbehoud verkoop eigen woning. Zijn er meerdere geschikte kopers? Dan wordt er geloot onder de potentiële kopers. 

Ben jij de gelukkige en krijg jij een optie op de nieuwbouwwoning toegewezen? Top! Wij gaan met jou in gesprek om het gehele koopproces door te nemen. Zo bespreken we onder andere de mogelijkheden tot meer- of minderwerk en we nemen de bouwtekening tot in de puntjes met je door.

Van ons krijg je de koopovereenkomst die we samen met je doornemen. In deze overeenkomst is alles geregeld omtrent de aankoop van de grond waarop de woning wordt gebouwd en de afbouw.  

 

Is alles duidelijk en helder? Dan is het tijd om jouw handtekening te zetten. Na het tekenen van het contract heb je in ieder geval nog drie dagen bedenktijd waarin je zonder gevolgen af kunt zien van de koop.

Nu is het tijd om naar de notaris te gaan voor de eigendomsoverdracht: een belangrijk moment! Je wordt nu namelijk eigenaar van het perceel. Wanneer de eigendomsoverdracht heeft plaatsgevonden moet je ook de hypotheek en de overige rekeningen betalen.

We gaan los! Er worden regelmatig bezoekmomenten georganiseerd in overleg met de aannemer om het proces te volgen. Natuurlijk wil je regelmatig een kijkje nemen bij jouw nieuwe stek! Uiteraard houden wij jou ook op de hoogte van alle updates en hoogtepunten.  

Een afgesproken aantal weken van te voren vindt er een moment plaats waar jij kunt controleren of alles goed is uitgevoerd en bouwkundig klopt. Dit is natuurlijk een echte mijlpaal en een belangrijk moment. Ben je tevreden? Dan vindt de uiteindelijke oplevering plaats en is jouw woning definitief jouw nieuwe thuis.

Vragen?

Wij willen jou tot in de puntjes informeren over de aspecten die bij nieuwbouw komen kijken. We begrijpen dat hier ook veel vragen ontstaan. Neem dan gerust én geheel vrijblijvend contact met ons op. 

© 2024 Marquant