fbpx

Wij taxeren onder meer in de regio's: .

Wil je jouw huis verkopen? En heb je een taxatierapport nodig? Dan ben je bij ons in goede handen! Naast dat wij taxaties uitvoeren in opdracht van particulieren, doen we dit ook veel in opdracht van banken, hypotheekverstrekkers en financiële tussenpersonen. 


Wil je een hypotheek met NHG-garantie afsluiten? Dan heb je altijd een gevalideerd taxatierapport nodig. Heb je interesse in een hypotheek zonder NHG-garantie? Dan verschilt het per geldverstrekker of je dit taxatierapport nodig hebt.


Kortom, bij Duinstra Melis Makelaars ben je aan het goede adres als het gaat om taxaties. Onze taxateur is als gecertificeerd makelaar-taxateur bevoegd om woningen te taxeren. Dit doen wij in een straal van 20 kilometer om Leeuwarden heen. Wil jij ons inschakelen om een taxatie uit te laten voeren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Aandachtspunten tijdens de taxatie

Tijdens de taxatie is er aandacht voor onder meer de onderstaande punten. Aan de hand van een inventarisatie van deze factoren wordt de verkoopwaarde bepaald:

  • Het type woning
  • Hoe groot de woning en de inhoud van de woning is
  • De ligging van de woning
  • De staat van onderhoud van de woning