fbpx

Stagelopen bij Duinstra Melis Makelaars

Best beoordeelde makelaar van Friesland zoekt een creatieve duizendpoot

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) voor op onze marketingafdeling. Heb je een proactieve houding met een creatieve denkwijze? Volg jij een mbo/hbo studie in de richting van Marketing en Communicatie, Creative Business of Commerciële Economie? Dan zoeken we jou!

Met twee vestigingen in Sneek en Leeuwarden en 15 enthousiaste collega’s bedienen wij een groot deel van Friesland. Met name door de inzet van marketingcommunicatie en social media spelen wij in op de laatste ontwikkelingen. Want: een huis verkopen zónder social media? Dat vinden wij niet van deze tijd. 

Vooruitstrevend is waar we voor gaan: onze eigen drone? CHECK. Creatieve woningvideo’s? CHECK. Het grootste bereik op social media van alle makelaars in Friesland? CHECK. En… er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. 

Met deze visie plus onze creatieve mindset hebben we een groot bereik, onderscheidend vermogen en een dagelijks groeiend volgersaantal opgebouwd. Maar, we kunnen altijd een frisse blik en nieuwe inzichten gebruiken!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Laten we vooropstellen: geen dag is hetzelfde op de marketing- en communicatieafdeling bij Duinstra Melis Makelaars. De social media kanalen zijn de afgelopen jaren ontzettend belangrijk geworden, dus een goede marketingstrategie en contentplanning is hierbij essentieel. Samen met je collega’s maak je een plan en werk je aan nieuwe concepten en ideeën. Daarnaast schrijf je blogs, wooninspiraties, leer je vanalles over grafisch vormgeven en werk je regelmatig samen met onze fotografe. Variatie genoeg!

Wie ben jij?

Het team

Al meerdere jaren op rij zijn wij de best beoordeelde makelaar van Friesland op Funda. Iedere dag werken we er als team keihard aan om dat te blijven én nog meer te groeien. We zijn allemaal enthousiaste vakspecialisten die het fijn vinden wanneer alles van A-Z klopt. Een team vol bevlogen mensen die dag in dag uit alles op alles zetten zodat onze klanten snel en onbezorgd kunnen genieten van hun nieuwe woning, óf van een onbezorgde verkoop. Onze klanttevredenheid zien we als ons bestaansrecht en daar doen we als team dan ook alles aan. Daarnaast zijn we een sociale, gezellige groep collega’s en organiseren we regelmatig activiteiten en uitjes met elkaar.

Heb je interesse?

Lijkt een stage bij Duinstra Melis Makelaars jou leuk en herken je jezelf in bovenstaand verhaal? Stuur ons gerust een mailtje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je kunt je CV + korte motivatie opsturen naar marketing@duinstramelis.nl t.a.v. Renske.

Wie weet, tot snel!

© 2024 Marquant