fbpx

(Assistent) Makelaar

Best beoordeelde makelaar van Friesland zoekt versterking (full time)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven (Assistent) Makelaar. Heb jij passie voor je beroep? Hou je ervan met mensen om te gaan? Wil je graag de beste zijn, ben je gedreven, klantgericht en commercieel? En ben jij minimaal
K-RMT? Lees dan verder, wij zijn op zoek naar iemand als jij!

Met 3 vestigingen (in Gytsjerk, Leeuwarden en Sneek) en 13 enthousiaste collega’s bedienen wij een groot deel van Friesland. Door de groei van ons bedrijf en de aanhoudende drukte zoeken wij een (Assistent Makelaar) die past binnen ons hechte team. Wij zoeken een gedreven collega die van aanpakken weet en een commerciële instelling heeft. Wij zien onze klanttevredenheid als ons bestaansrecht, geloof jij daar ook in? 

De functie

Binnen de functie van (Assistent) Makelaar houdt je je onder andere bezig met het:

De persoon

De ideale kandidaat is/heeft:

Het Duinstra Melis Makelaars Team

Al 4 jaar op rij zijn wij de best beoordeelde makelaar van Friesland op Funda. Iedere dag werken we er als team keihard aan om dat te blijven. We zijn allemaal enthousiaste vakspecialisten die het fijn vinden wanneer alles van A-Z klopt. Een team vol bevlogen mensen die dag in dag uit alles op alles zetten zodat onze klanten snel en onbezorgd kunnen genieten van hun nieuwe woning, óf van een onbezorgde verkoop. Onze klanttevredenheid zien we als ons bestaansrecht en daar doen we als team dan ook alles aan.

 

Heb je interesse?

Zie jij het zitten om te werken in een jong, gedreven team met een no-nonsense cultuur? Reageer dan snel door een e-mail te sturen naar info@duinstramelis.nl. Stuur je CV en motivatie mee. De sluitingsdatum van de vacature is 1 oktober, gesprekken volgen kort daarna.