fbpx

Nieuwe vorm van woningen bezichtigen: Duinstra Melis zet CityTrain Leeuwarden in

eaf2305c-1fcb-4687-b5ff-54ca4da30747

inhoudsopgave

Meerdere bezichtigingen op één dag? Duinstra Melis werkt deze zomer samen met CityTrain Leeuwarden

CityTrain Leeuwarden maakt zich voor het zesde jaar op rij klaar voor het ’treinseizoen’ in Leeuwarden. Dit jaar zal anders zijn dan voorgaande jaren, want de mannen van CityTrain hebben namelijk, in verband met de huidige woningmarkt, een samenwerking geregeld met Duinstra Melis Makelaars. Afgelopen woensdag was de welbekende trein, die normaliter culturele ritjes met toeristen maakt door Leeuwarden, al even terug te zien in het Leeuwarder straatbeeld voor een testrit. Dit keer dus in haar nieuwe ‘Duinstra Melis’ jasje.

Nieuwe samenwerking

In de winter hebben Postma en De Visser van CityTrain Leeuwarden en Duinstra Melis Makelaars zeker niet stil gezeten. Zoals bekend, is de huidige woningmarkt geen pretje. Om mensen een kans te geven om zoveel mogelijk woningen te kunnen bezichtigen leek Duinstra Melis Makelaars een samenwerking met CityTrain Leeuwarden dé oplossing. Giorgio Melis: ”De afgelopen jaren hebben wij bij iedere woning altijd zoveel mogelijk bezichtigingsmomenten ingepland om iedereen een eerlijke kans te bieden. Nu de pandemie voorbij lijkt te zijn en we graag een beetje out-of-the-box denken leek dit ons een fantastische samenwerking.”


Toen Giorgio afgelopen zomer de CityTrain van Postma en De Visser zag rijden ontstond het idee van de samenwerking. ”Mensen kunnen zich voor verschillende bezichtigingsrondes aanmelden. We rijden in één middag langs zoveel mogelijk woningen in Leeuwarden. Eén van onze makelaars zal hierbij aanwezig zijn. Kijkers krijgen allemaal een koptelefoon, onderweg kan dan worden geluisterd naar informatie over de woning.” Aldus Melis.

Leeuwarden en haar huizen (her)ontdekken

Op weg naar de te bezichtigen woningen rijdt de trein langs verschillende delen van Leeuwarden. Niet alleen praktisch dus, maar ook cultureel! Om die reden is er voor gekozen om ook dit jaar de mensen de mogelijkheid te geven tijdens de treinrit ook te luisteren naar verhalen over de geschiedenis en architectuur van Leeuwarden. Deze zijn afgelopen winter aangepast en opnieuw ingesproken door professionele native-speaker stemacteurs. CityTrain Leeuwarden hoopt dit jaar in samenwerking met Duinstra Melis Makelaars, vanwege hun grote bereik op social media, veel mensen mee te nemen door de stad én langs de mooie woningen in Leeuwarden. 

Bezichtigingen inplannen

Na de eerste aankondiging zullen Duinstra Melis Makelaars en CityTrain om tafel gaan om een inschatting te maken van de belangstelling. Aan de hand daarvan zullen de bezichtigingsrondes worden ingepland om een huis te kopen in Leeuwarden en kun je je aanmelden via de website.

Ook jouw woning met succes verkopen op een innovatieve én creatieve manier samen met Duinstra Melis Makelaars en CityTrain Leeuwarden? Of heb je andere woonvragen? Wij helpen je graag verder via onze contactpagina.

Deel dit artikel met je vrienden

© 2024 Marquant