Makelaar Sneek inschakelen?

Op 1 juni 2019 heeft Duinstra Melis Makelaars haar deuren geopend van het kantoor in Sneek. We hebben maar één doel: de beste makelaar van Sneek worden én blijven. Daar waar Duinstra Melis Makelaars in een groot deel van Friesland inmiddels al een begrip is, als het gaat om de hoge kwaliteit van woningpresentaties én het hoge serviceniveau. Beginnen ook steeds meer woningeigenaren in Sneek en omgeving dat ook te ontdekken. Om onze klanten in de regio Sneek, IJlst, Ysbrechtum, Hommerts, Scharnegoutum, en alle omliggende dorpen goed te kunnen bedienen, was het openen van een makelaarskantoor in Sneek een absolute must. Heb jij ons al gespot aan de 2e Oosterkade 5a? 

Best beoordeelde makelaar van Sneek

Niet voor niets is Duinstra Melis Makelaars al jaren op rij de best beoordeelde makelaar van Friesland (2016-2020). En wij doen er álles aan om dit te blijven. Ben jij op zoek naar een makelaar in Sneek met een originele en creatieve aanpak? Lees dan vooral verder! Onze aanpak is alles behalve traditioneel. Overigens betekent dat niet dat we traditionele manieren schuwen, maar we zetten deze middelen nét even anders en creatiever in. 

Jouw huis verkopen in Sneek?

Gratis waardebepaling van jouw huis in Sneek

Wil jij jouw woning in Sneek of omgeving verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Online zijn er een tal van tools die een indicatie geven van de vraagprijs. Toch is dit maatwerk: een dergelijke tool heeft geen idee van de staat van de keuken, eventuele verbouwingen die zorgen voor meerwaarde en ga zo maar door. Vraag daarom gerust en geheel vrijblijvend een gratis waardebepaling aan. Één van onze makelaars komt kosteloos langs om kennis te maken, de woning te bekijken én jou te voorzien van een advies over de optimale verkoop van jouw woning.  

Overige regio's rondom Sneek

Vanuit onze kantoren in Leeuwarden en Sneek zijn we in staat een groot deel van de Friese woningmarkt te bedienen. Zo zijn we onder meer actief in:

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Sneek? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.