Makelaar Kollum nodig?

Waarschijnlijk zocht je in Google naar een makelaar Kollum. Er bevinden zich diverse makelaars in de regio Kollum. Duinstra Melis Makelaars is met vestigingen in Gytsjerk , Sneek en Leeuwarden erg actief als makelaar in Kollum en omgeving.

Gaat jouw voorkeur uit naar een meer traditionele makelaar? Dan is het misschien verstandig om voor een andere makelaar in Kollum of omgeving te kiezen. Zoek je naar creativiteit, vernieuwing en passie, blijf hier dan nog even hangen en lees vooral verder. Wij werken anders dan anders en dat zorgt voor hoge verkoopstatistieken. Natuurlijk schuwen we de traditionele manieren (waaronder Funda) niet, maar door gebruik te maken van slimme online marketing in combinatie met een optimale woningpresentatie kunnen wij het verschil maken tussen wel of niet je woning verkopen. Voortdurend kijken wij welke methoden we in kunnen zetten zodat ook jouw huis snel en tegen een goede prijs wordt verkocht, want dat is waar we gezamenlijk met jou als verkoper voor doen. We zetten je huis niet te koop maar gaan je huis echt verkopen!

Overweeg jij je huis te verkopen van je huis of heb je de hulp van een aankoopmakelaar nodig? Bekijk hieronder eerst onze videocommercial waarin we stap voor stap uitleggen wat we doen en hoe we werken.

Wonen in Kollum

Kollum, de hoofdplaats van de gemeente Kollumerland, ligt in de Friese Wouden aan de Noord-Oostkant van Friesland, niet erg ver van de provincie Groningen.. Je bent in slechts 8 minuten in Buitenpost en in een klein half uurtje in Leeuwarden. De busverbinding vanuit Kollum naar Leeuwarden, Dokkum en Drachten is uitstekend en ook het treinstation van Buitenpost (Leeuwarden-Groningen) is goed en snel bereikbaar per auto of fiets.

Het dorp Kollum kent een eigen dialect genaamd het Kollumers, een streektaal die erg lijkt op het Stadsfries zoals we dat kennen uit Dokkum, Leeuwarden en Sneek. Nog een kenmerkend ding voor dit dorp is haar Kollumer Kaas, een smaakvolle pittige kaassoort die in heel Nederland in de schappen ligt. In de afgelopen decennia is Kollum als dorp flink gegroeid met inmiddels alle basisvoorzieningen die nodig zijn. Zo zijn er diverse basisscholen en zelfs 2 middelbare scholen en ook op gebied van sport zijn er volop voorzieningen in Kollum. Denk hierbij aan een zwembad, een voetbalvereniging en tennisbanen.

Voor meer informatie over het dorp Kollum neem eens een kijkje op de website van de gemeente Kollumerland.

Huis verkopen Kollum?

De woningmarkt heeft grote verandering ondergaan de afgelopen jaren, maar ook de manier waarop mensen een woning zoeken en hoe ze met elkaar communiceren. Het internet is de spil in de huidige samenleving en dus is alleen Funda en een bord in de tuin helaas niet meer voldoende en dat geldt natuurlijk ook voor Kollum. Een veranderende markt vraagt om een vernieuwende manier van werken waarbij internet en marketing centraal staan. En laat dat precies zijn waarin Duinstra Makelaars zich in onderscheidt van de meeste andere makelaars in Kollum en omgeving. De onderstaande 5 pijlers, die we ook wel de 5 P’s noemen, staan centraal in onze dienstverlening.

  • Passie – de innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net even dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen
  • Presentatie – we presenteren je huis zo mooi dat je nog spijt krijgt dat je gaat verhuizen!
  • Promotie – ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt
  • Participatie – we betrekken je volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons optimale aandacht en begeleiding
  • Prijs – een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop

Het is voor ons geen doel ansicht om zoveel mogelijk woningen in de verkoop te nemen. Ons primaire doel is wel om jouw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen. Doordat wij er bewust voor kiezen om met een kleine woningportefeuille werken kunnen meer aandacht besteden aan de marketing en presentatie van jouw woning, maar ook aan persoonlijke aandacht voor jou als klant tijdens het verkooptraject.

We komen graag in contact met je wanneer je voornemens bent om je huis in Kollum te verkopen. Echter wanneer de onderstaande uitspraken jou het op  het lijf geschreven zijn dan past een traditionele makelaar misschien toch beter bij je…

  • We zetten gewoon hoog in met de vraagprijs, zakken kan altijd nog….
  • Lukt het niet om ons huis te verkopen dan is dat niet erg….we hoeven niet perse weg…
  • Er hoeft maar 1 gek de hoofdprijs te betalen….
  • Het maakt ons niet uit wanneer ons huis verkocht wordt, we hebben alle tijd…

Natuurlijk heeft de woningcrisis ook Kollum en omgeving niet ontzien de afgelopen jaren, maar toch lukt het ons nog steeds om woningen relatief snel te verkopen met een hoge opbrengst. En dat is geen toeval. Wil jij meer weten over onze unieke werkwijze in Kollum en de dorpen daarom heen (Surhuisterveen, Kootstertille, Harkema, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Drogeham, Stroobos en Buitenpost), neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Maak vrijblijvend een afspraak met Duinstra Melis Makelaars en maak kennis met ons unieke verkoopconcept!

Naast Makelaar Kollum zijn wij ook actief als: