Makelaar Hurdegaryp inschakelen?

De kans is groot dat je op zoek was in Google naar ‘makelaar Hurdegaryp’. Er bevinden zich enkele makelaars die gevestigd en/of werkzaam zijn in Hurdegaryp. Duinstra Melis Makelaars is met vestigingen in Gytsjerk, Leeuwarden en Sneek erg actief als makelaar in Hurdegaryp en omgeving. 

Voel jij je prettiger bij een traditionelere makelaar? Dan is het wellicht verstandig om voor een andere makelaar in Hurdegaryp of omgeving te kiezen. Ben je op zoek naar creativiteit en vernieuwing? Lees dan nog even verder! Onze aanpak is verfrissend, waarbij we de traditionele manieren waaronder Funda inzetten gecombineerd met een vernieuwend marketingplan. Wij proberen voortdurend vooruit te denken en zijn continu bezig om te kijken hoe we jouw huis beter en sneller kunnen verkopen. Daar is iedereen bij gebaat. 

Waarom wonen in Hurdegaryp?

Hurdegaryp (Hardegarijp) wordt ook wel de ‘poarte van de walden’ genoemd. Het ligt mooi centraal in Friesland. Je bent in slechts 10 minuten in Burgum of Leeuwarden en Hurdegaryp beschikt zelfs over een eigen treinstation waar de trein tussen Leeuwarden – Groningen meerdere malen voorbij komt.

Het dorp, waar veel forenzen wonen die werkzaam zijn in Leeuwarden, telt ongeveer 5000 inwoners en beschikt over een ruim arsenaal aan voorzieningen. Zo beschikt Hurdegaryp over enkele supermarkten, winkeltjes, kerken en basisscholen. Daarnaast is het dorp rijk aan een diversiteit aan (sport)verenigingen en heeft het een eigen voetbalclub V.V.Hurdegaryp.

Houd je van rust en natuur? Hurdegaryp ligt aan de rand van De Walden en binnen 5 fietsminuten bevindt je je in natuurgebied het Bûtefjild. Gedurende deze route kom je door de prachtige Friese dorpjes Gytsjerk, Munein, Oenkerk en Âldsjerk. Fiets of rij je richting Tytsjerk dan tref je de knusse friese  dorpjes Suwald en Leatse Geast aan. Gedurende de winterse periodes waarin het stevig vriest, kun je gebruik maken van de ijsbaan van Hurdegaryp.

Huis verkopen in Hurdegaryp

Niet alleen de woningmarkt is enorm veranderd de afgelopen jaren, ook de manier waarop mensen handelen en communiceren. Meer en meer gaat via het internet en dus is er meer nodig dan alleen Funda en een bord in de tuin. Dat is voor Hurdegaryp niet anders. Een veranderende markt vraagt om een andere aanpak en daarin onderscheiden wij ons van de meeste andere makelaars in Hurdegaryp. De onderstaande 5 pijlers, die we ook wel de 5 P’s noemen, staan centraal in onze dienstverlening.

De innerlijke drive voor ons vak waardoor wij net dat stapje extra zetten om jouw huis te verkopen. 

We presenteren jouw huis zo mooi dat je er nog spijt van gaat krijgen dat je gaat verhuizen!

Ons omvangrijke (online) marketingplan zorgt ervoor dat de kans op een goede en snelle verkoop aanzienlijk toeneemt. 

We betrekken jou volop bij de verkoop van jouw huis. Je krijgt van ons de optimale aandacht en begeleiding. 

Een reële vraagprijs is ontzettend belangrijk. Zo vergroot je de kans op een snelle en goede verkoop. 

We maken er geen sport van om zoveel mogelijk woningen in de verkoop te nemen. We maken er wél een sport van om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen. Doordat wij bewust met een kleinere portefeuille werken, kunnen we meer aandacht besteden aan de marketing en de presentatie van jouw woning. 


Natuurlijk komen we graag in contact met jou wanneer je van plan bent om jouw huis in Hurdegaryp te verkopen. Herken jij je echter in de volgende uitspraken? Dan is het misschien verstandig om toch te kiezen voor een meer traditionele makelaar: 

Wil jij meer weten over onze unieke werkwijze in Hurdegaryp en de dorpen daarom heen (Burgum, Tytsjerk, Suwâld, Gytsjerk, Âldstjerk, Munein en Oenstjerk), neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Naast makelaar in Hurdegaryp zijn we ook actief in: 

Ook voor een aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. Aankoopbegeleiding voeren we uiteraard in de gehele provincie Friesland uit. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aankoopmakelaar in Friesland? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.