fbpx

Woning kopen in Friesland: een leuke en spannende zoektocht

Een woning kopen in Friesland is een leuke en spannende zoektocht. Maar ook wel lastig. Het is een grote investering, je wilt niet over één nacht ijs gaan en het moet wel binnen je budget blijven. Je bent je waarschijnlijk ook al aan het oriënteren geweest op internet wat Friesland qua huizen te bieden heeft. Neem een kijkje in onze koopwoningen in Friesland. Of maak alvast een afspraak met onze makelaars.

Huis kopen met begeleiding van aankoopmakelaar in Friesland

Het is zeker aan te raden om tijdens de huizenjacht goede begeleiding in de arm te nemen, in de vorm van een aankoopmakelaar. Zij weten ook die woningen te vinden die (nog) niet op sites als Funda staan of die (nog) niet gedeeld zijn op social media. Je kunt je zoekprofiel doorgeven aan je aankoopmakelaar. Komt er een woning in Friesland op het toneel die bij je profiel aansluit? Dan weet je dat als eerste, in tegenstelling tot de huizen die je ziet op het internet. Lees meer over hoe onze aankoopmakelaars jou kunnen helpen.

Hypotheekadvies voor jouw nieuwe huis in Friesland

Een huis kopen doe je uiteindelijk met je gevoel. Maar dan wel met het oog op de kosten. Financieel komt er ook veel kijken bij het kopen van je droomhuis in het Friese noorden. Het is goed om uitgebreid advies over een passende hypotheek in te winnen van een hypotheekadviseur. Ook wanneer je je huidige woning gaat verkopen.

Over Duinstra Melis

  • Best beoordeelde makelaar (al zes jaar op een rij);
  • Snelst verkopende makelaar;
  • Uniek marketingpakket;
  • Krachtige social media.

Woning kopen in Friesland met Duinstra Melis Makelaars

Bekijk ons aanbod online of maak een afspraak met onze makelaars. Ondertussen kun je in onze blog allemaal informatie vinden wat handig is bij het kopen van je (eerste) huis. Zoals de wettelijke bedenktijd en de huidige hypotheekregels